Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
010-182 71 10 * Hitta hörselklinik * Gratis hörseltest online

Oticon lanserar Intent™

|6/04, 2024

Oticon lanserar Intent™

En hörapparat som reagerar på användarens lyssningsintentioner
Oticon lanserar nu Oticon Intent™, en banbrytande hörapparat som bygger vidare på våra unika BrainHearing-teknologier. Detta är världens första hörapparat utrustad med 4D-sensorer som, med hjälp av avancerad sensorteknologi, kan anpassa sig efter användarens lyssningsintentioner. Denna nya och unika teknologi gör det möjligt för hörapparaten att känna av och reagera på förändringar i användarens lyssningsbehov.


Världens första 4D-sensorer för lyssningsintentioner
Oticon Intent använder en banbrytande 4D-sensorteknologi som analyserar information från huvud- och kroppsrörelser, samtalsaktivitet och ljudmiljö. På detta sätt kan hörapparaten förstå och anpassa sig till användarens behov och intentioner i varje situation – även inom samma ljudmiljö.


Framtidssäkrad med Bluetooth® LE Audio Auracast
Oticon Intent är utrustad med den senaste teknologin för trådlös kommunikation, Bluetooth® LE Audio. Detta ger en modern och framtidssäkrad anslutningsteknologi som bland annat möjliggör bekväm handsfree-funktionalitet för utvalda Android-enheter (med tvåvägskommunikation), lägre strömförbrukning och bättre ljudkvalitet. Den nya trådlösa teknologin möjliggör även ljudöverföring till utvalda Apple- och Windows-datorer utan behov av mellankopplingsenheter, samt alla andra fördelar som LE Audio och Auracast erbjuder.


Unik hörsel, unika lösningar
Oticon Intent™ erbjuder en hörapparat helt anpassad efter dina personliga behov.

Vi på Audionomservice fokuserar vi på individanpassad hörselvård snarare än standardlösningar. Vi ser din hörapparat som en viktig del av ditt dagliga liv och skräddarsyr den senaste teknologin för att passa just dig. Genom att utgå från dina specifika behov och önskemål erbjuder våra legitimerade audionomer personlig rådgivning och expertis. Vi hjälper dig att hitta den perfekta hörapparaten och anpassar den noggrant för att ge dig optimalt och personligt hörselstöd.