Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
010-182 71 10 * Hitta hörselklinik * Gratis hörseltest online


Hörselundersökning

Du träffar en Leg. audionom för kartläggning samt hörselundersökning. Vi genomför en grundlig hörselundersökning i form av ett tonaudiogram och talaudiogram. 

Hörseltestet används som grund för bedömning av vilken hörsellösning som ska anpassas med hänsyn till dina behov och önskemål. Om det visar sig att behovet av hjälpmedel finns är nästa steg utprovning av hjälpmedel. 


Boka tidUtprovning

Hos oss får du tillgång till de senaste hörselprodukterna och hjälpmedel som finns på marknaden. Din audionom anpassar ditt nya hjälpmedel efter dina behov samt din hörselnedsättning. Vi går även igenom hanteringen och skötsel av ditt nya hjälpmedel. 

Våra hörapparater
Formgjutna Hörselskydd

Individanpassade hörselskydd formgjuts efter dina öron och ger din hörsel maximalt skydd i miljöer som präglas av hög volym eller mycket buller. Vi använder enbart mjuk och allergivänlig silikon som anpassar sig efter dina käkrörelser. På så vis riskerar du inte att de släpper in skadligt ljud eller börjar skava.

Hörselskydden släpper genom tal men dämpar andra bakgrundsljud. Det betyder att du kan kommunicera med andra personer i stökiga ljudmiljöer och samtidigt du skyddar din hörsel.


Läs mer om hörselskyddArbetsplatsanpassning

Med rätt tillbehör till dina hörapparater hör du bättre i fler ljudmiljöer. Några exempel på svårigheter kan vara fysiska möten, möten via dator, telefonsamtal eller även på fikarummet. Detta leder ofta till frustration och trötthet efter arbetet och i värsta fall även utbrändhet.

Hörseltekniska hjälpmedel till arbetet kan helt bekostas av Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen.


Lär mer