Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
010-182 71 10 * Hitta hörselklinik * Gratis hörseltest online


Sensordriven BrainHearing-teknologi

Hörapparaten Oticon Intent använder världens första 4D-sensorteknologi för att registrera information från huvud- och kroppsrörelser, samtalsaktivitet och ljudmiljö. Teknologin anpassar kontinuerligt signalbehandlingen efter användarens lyssningsbehov samtidigt som den ger hjärnan tillgång till den fullständiga ljudbilden.


Framtidssäkrade anslutningsmöjligheter
Njut av en bättre upplevelse när du streamar ljud med hög ljudkvalitet och bättre energieffektivitet. Var förberedd för framtida kommunikationsteknologier, som Auracast™.

Högkvalitativ streaming

Njut utan ansträngning av alla fantastiska ljud och roliga ögonblick. Spela enkelt upp ljudet i dina hörapparater med hjälp av avancerad Bluetooth® Low Energy-teknologi


Full med laddbar kraft

Med upp till 20 timmars batteritid behöver du aldrig oroa dig för att batterierna ska ta slut i dina hörapparater. 

Dagens hörapparater förstår ljud, men inte dig

Att höra samtal i bullriga ljudmiljöer kan vara särskilt utmanande för personer med hörselnedsättning. I sådana dynamiska ljudmiljöer har alla personer med hörapparater sina egna, unika behov. Tyvärr använder traditionella hörapparater en och samma lösning för alla användare vilket ger samma nivå av hörselstöd, utan hänsyn till användarens unika behov. Det kan göra det svårare att lyssna och engagera sig. Hörapparater har helt enkelt inte kunnat erbjuda ett personligt, anpassat stöd. Tills nu.

Upplev hands-free-samtal, direktstreaming och mer

Håll dig ansluten till din digitala värld. Med hörapparaten Oticon Intent kan du ringa hands-free-samtal från iPhone och iPad, och streama direkt från din favoritenhet, inklusive utvalda Android™-enheter.

Hör berättelser från användare som upplever fördelarna med Oticon Intent.*

*Dessa användarberättelser representerar endast den enskilda personens åsikter och kanske inte är representativa för andras erfarenheter. Personerna har inte fått någon ekonomisk kompensation och kanske inte gäller för framtida erfarenheter för andra personer.


Fördelar med hörapparaten Oticon Intent

1

Klarhet

Tydligare ljud så att du kan vara mer engagerad i livets alla situationer.

2

Trygg och säker

Känn dig trygg och säker när du navigerar i rummet, genomför samtal med en enskild person eller vid samtal i grupp med vänner och bekanta.

3

Kognition

Hjälper din hjärna att hålla sig fokuserad, alert och engagerad i det som betyder mest för dig.